THE TRIMARD STAR...

29 November 2021::

Wedstrijd geannuleerd !!!!!!!

 

11 Oktober 2021:

U vind het reglement terug op pagina reglement.

07 Oktober 2021:

Nieuwe  datum !!!!!!!

 

28 April 2021:

De datum voor 2021 is gekend. Het word 18 December. Hopelijk is de Covid dan al ver weg.


13 December 2020:

Inschrijvingen zijn gesloten !!

18 Oktober 2020:

Covid-19 update: Nieuwe datum voor "The Trimard Star" !!!

Zoals jullie al vernomen hebben in het nieuws de afgelopen dagen zijn er vanaf maandag 19 oktober 2020 nieuwe richtlijnen betreffende de COVID-19. Voor onze pasgeborene alvast geen probleem zou je denken... ware het niet dat al onze "Star points" gelegen zijn in een horecazaak. We hadden het reeds zien aankomen en zijn ondertussen reeds bezig met ons plan B volledig uit te werken. Doordat het echter reeds héél kort bij is kunnen we dit niet allemaal meer gedaan krijgen tegen de vooropgestelde datum. Daarnaast willen we ook ervoor zorgen dat onze buitenlandse deelnemers zeker de mogelijkheid hebben om te kunnen afzakken naar ons belgenland. Daardoor namen we vandaag volgende beslissingen aangaande de wedstrijd:

"The Trimard Star" editie 2020 gaan we noodgedwongen verschuiven naar zaterdag 19 december !!! Zo krijgt iedereen meer ademruimte in deze vreemde periode. Tegen dan kunnen wij jullie ook een wedstrijd voorschotelen die Trimard waardig is en niets moet inboeten aan charme. Dit met tegen dan hopelijk een terug open horeca. Ook nog eens vermelden dat er nog slechts enkele plaatsjes over zijn... men zegge het verder!

16 September 2020:

12 September 2020:

Eerste info:

-Het reglement staat online ! (zie pagina reglement)

-Woensdag 16 september:

-Openen inschrijvingen (max. 60 wagens)

- Zaterdag 31 oktober: start omstreeks 15u, finish 21u.

"The Trimard Star" is een compleet nieuwe wedstrijd, met een ongezien karakter binnen Vlaanderen. Net zoals de Monte Carlo Historique zal er gestart worden vanop verschillende startlocaties. Pas aan de finish komen alle deelnemers te samen. Ondertussen zal de oriëntatie en concentratie het uiterste vragen van mens en machine gedurende de diverse nachtelijke en mistrijke proeven...

08 September 2020:

Opnieuw wat heuglijk nieuws in deze vreemde periode... met trots presenteren we onze nieuwgeborene:

"The Trimard Star" op zaterdag 31 oktober 2020. Coronavrije navigatierit. Reglement en info komend weekend online. Stay tuned !!

A new star is born...